Orthodontie

Ook voor uw orthodontische behandelingen bent u bij Zomer & Grond tandartsen aan het juiste adres. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons terecht.

Een orthodontische behandeling kan, door het rechtzetten van tanden en kiezen, de kans op gaatjes en tandvleesziekten verkleinen en de kauwfunctie verbeteren .

De tandarts voor orthodontie Mark Zomer en de ortho-assistentes werken met het geavanceerde DAMON bracket system, eventueel aangevuld met het INSIGNIA computerdesignprogramma uit Amerika.

Het DAMON systeem, dat met de laagst mogelijke frictie (wrijving) de tanden naar de juiste positie verplaatst, levert zeer mooie resultaten op. Het systeem is veilig voor bot en wortels van de tanden en kiezen. De voordelen ten opzichte van de traditionele systemen zijn minder pijn en een verkorte behandelduur.

Ons streven is de orthodontische behandeling uit te voeren zonder tanden of kiezen te trekken. Uw kaken worden verbreed (zonder chirurgische ingreep) waardoor de tanden beter op elkaar gaan passen en u een vollere lach krijgt.

Het ortho-team doet er vanzelfsprekend alles aan om aan uw verwachting te voldoen. Voor het beste resultaat is een goede samenwerking tussen patiënt en het team van groot belang. Hierbij wordt van u als patiënt verwacht: een goede inzet, motivatie en uitstekende mondhygiëne. Samen kunnen wij een mooi en optimaal resultaat bereiken.

Damon-beugels