Nieuws

Vacature Tandartsassistent en preventie-assistent

Wij hebben een vacature openstaan voor een tandartsassistent en een preventie-assistent op zaterdag. U kunt hier de vacature bekijken.

Nieuwe Personeelsfoto’s

Sliedrecht, 6 mei 2022

Op woensdag 4 mei hebben wij nieuwe foto’s van ons personeel gemaakt. De oude foto’s waren alweer 12 jaar oud dus het was hoog tijd voor nieuwe. De nieuwe foto’s zijn vanaf heden op de website te zien.

foto’s bekijken

Corona Nieuws

De speciale coronamaatregelen zijn, in elk geval voorlopig, vervallen. De niet handen schudden richtlijn blijven wij wel volgen.

U wordt zelf geacht het aan te geven als u niet op uw afspraak kan komen omdat u in quarantaine zit of corona hebt. Wij vertrouwen op uw medewerking in deze.

Voor verdere informatie over het coronavirus verwijzen wij u naar de sites van het RIVM en de Rijksoverheid.

Team Zomer & Grond tandartsen


In Memoriam Joost Grond

Sliedrecht, 2 mei 2021


Verdrietig laten wij u weten dat op vrijdag 30 april Joost Grond, nog maar 58 jaar, thuis in Amsterdam is overleden.

Wij verliezen in Joost een bevlogen tandarts die zeer betrokken was bij zijn patiënten. Ook altijd oprecht geïnteresseerd in het leven en de werkzaamheden van zijn collega’s en iedereen om hen heen.

Onze gedachten gaan in de eerste plaats uit naar zijn echtgenoot Harry, de familie en zijn vrienden. Wij wensen hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Wij zullen ons Joost blijven herinneren als een inspirerende en deskundige tandarts-eigenaar van onze praktijk. Wij zullen hem missen, als collega en als mens.

Namens het team van Zomer & Grond tandartsen,

Mark Zomer en Jason Fong